Оформлення фасаду в єдиному стилі – це рекламне облаштування всієї будівлі або окремої її частини в одному гармонійному стилі, що відображає фірмовий стиль вашої компанії, магазину, нічного клубу, аптеки чи іншого закладу.

Професійне оформлення може використовувати найефективніші елементи, які допомагають чіткіше сформувати образ вашої компанії для майбутніх партнерів та покупців, а також сприятливо впливає на ваш імідж.

Послуга з оформлення фасадів включає досить широкий комплекс заходів, що включають:

  • облаштування вхідної групи за допомогою різного типу вивісок, які розташовуються як вздовж, так і перпендикулярно до фасаду (торцеві вивіски);
  • монтаж світлових коробів (так звані лайтбокси), об’ємних фігур та літер;
  • встановлення різного типу банерів;
  • монтаж інформаційних табличок;
  • декоративне підсвічування вітрин, облицювання фасадних стін композитними панелями та інше.

Важливо пам’ятати, що всі вищезгадані рекламні засоби найефективніше працюють в комплексі, поєднуючись і доповнюючи один одного. Одним з ключових елементів у якісному оформленні фасадів та представленні вашого бізнесу у найбільш вигідному світлі є вивіски, виготовлення яких є одним із напрямків діяльності компанії Простор Принт.

Сьогодні виробництво вивісок для бізнесу є дуже затребуваним напрямком, адже кожен власник завжди боротиметься за свого покупця та потенційного партнера. Рекламні вивіски – основа іміджу, показник високого статусу, можливість виділитися і натомість конкурентів.

Вивіска з підсвічуванням — це, перш за все, запам’ятовується і відомий стиль, динамічний образ, якісний дизайн. Використання оригінальних рішень (світлові лайтбокси у вигляді логотипів компанії, наприклад) дозволяють у певних ситуаціях схилити потенційного клієнта до співпраці саме з вами.

Рекламна вивіска — це перше, що зустрічає покупця. За її зовнішнім виглядом та «наповненістю» можна зробити певні висновки не лише про сферу вашої діяльності, а й про імідж та статус компанії на ринку. Оригінальні вивіски завжди цінуються, адже зустрічають, як то кажуть «по одягу», а як «проводять» — залежатиме вже виключно від вас.

Виготовлення рекламних вивісок, які максимально ефективно «працюватимуть» на вашу компанію, необхідно довірити професіоналам. Тільки фахівці врахують усі особливості та нюанси бізнесу, та зможуть створити таку вивіску для магазину, яка стане справжнім «одкровенням» для покупців та «ударом» для конкурентів.