Лайтбокс (від англ. Light box — світловий короб) сьогодні вважається одним з найбільш дієвих і ефективних способів зовнішньої або внутрішньої реклами. Це досить проста конструкція з підсвічуванням зсередини та розміщеною зовні інформацією.

Лайтбокс стоимость изготовления которого в компании Простор Принт весьма доступна, может выполнять различный функционал:

- Вивіска з назвою компанії;
- Інформаційний покажчик напряму;
– інформація про продукти та послуги;
- Елемент декору і так далі.

Світловий лайтбокс виготовляється у найрізноманітніших формах, залежно від побажань та потреб замовника. Його можна встановити як у самому приміщенні, так і на вулиці. Конструкція може бути одно-або двосторонньою.
Вивіска лайтбокс добре видно здалеку навіть уночі та в умовах поганої видимості (дощ, туман). У своїй категорії висвітлених вивісок вона практично не має конкурентів у співвідношенні ціна-витрати-якість.

Особливості конструкції

Професійне виготовлення лайтбоксів займає кілька днів – все визначається особливостями конструкцій та побажань замовника.
Класичний варіант: має особу акрил; бічні та задню частину ПВХ; обклеєний плівкою; прямокутної форми; Наявність внутрішнього каркаса залежить від місця монтажу виробу.
Усередині розміщуються джерела світла – зазвичай це світлодіоди, кластери та стрічки. При використанні ультратонких світлодіодів можна досягти мінімальної товщини готової конструкції – аж до 3-4 см.
Виготовлення лайтбоксу має враховувати цілі та потреби клієнтів та їх споживачів. З цієї причини його роблять максимально привертаючим увагу: це можуть бути об’ємні елементи або літери, освітлення окремих ділянок короба різним світлом і так далі.

Різновиди

Професійний лайтбокс, виготовлення якого є одним з напрямків нашої діяльності, буває декількох різновидів:

    • – класичне одно- або двостороннє виконання з ПВХ та акрилу, обклеєні плівкою оракал та всередині з металевим каркасом;
      – світловий лайтбокс з об’ємними написами та елементами;
      – композитний фриз;
      — торцеві лайтбокси, що кріпляться збоку до стін, стовпів, парканів;
      — Фігурні лайтбокси складної форми у вигляді логотипу компанії, наприклад;
      – лайтбокси з «контражурним» підсвічуванням;
      — Підлогові конструкції і так далі.

Замовити лайтбокс недорого ви завжди можете у компанії Простор Прінт, фахівці якої готові відповісти на будь-які питання та проконсультувати щодо того чи іншого типу обраної вами конструкції.