Такі рекламні матеріали, як press-wall або brand-wall вже давно стали незамінним елементом найбільших презентацій, виставок, корпоративного тимбілдингу, прес-конференцій. Дослівно ці словосполучення можна перекласти як «стіна для преси» та «стіна бренду».

Прес-вол купити варто кожної компанії, яка прагне на весь голос заявити про себе, покращити лояльність покупців до бренду, пропрацювати імідж. Візуалізація – найважливіший елемент успіху у цій сфері, тому величезні прес-воли з рекламою певної тематики чи логотипами компанії стали дієвою технологією.

Конструкція прес вол при своїх габаритних розмірах відрізняється важливими перевагами, серед яких:

  • мінімальна вага;
  • простота монтажу/демонтажу;
  • можливість швидко транспортувати у будь-яке місце силами одного-двох людей.

Основними місцями, де активно застосовується подібна реклама, є різноманітні прес-конференції із представниками компанії, бізнесу, політичними діячами, спортивними функціонерами. Купити прес волл може бути актуальним для організаторів різноманітних світських заходів та вечірок.

«Стіна для преси» використовується на різноманітних виставках та наукових симпозіумах, на форумах та з’їздах політичних партій. Сфера застосування може бути абсолютно широкою – все залежить від ваших уподобань, цілей та завдань. Весілля, ювілей, пам’ятні дати – всі ці заходи можна зробити особливо незабутнім, якщо замовити послугу прес прес волл від компанії Простор Принт.

Особливості конструкції

Стенди типу press-wall або бренд волл, розміри яких варіюються в широкому діапазоні, є досить простою в конструкційному плані продукцією. Її ключові особливості – легкість, надійність, міцність та простота у складанні-розбиранні.

Конструкція досить проста — зазвичай це рама або каркас, який виготовляється з профільної алюмінієвої або сталевої хромованої труби. Каркас – це основа, яку згодом натягується рекламне полотно (надрукований банер).

Банер кріпиться по периметру за допомогою спеціальних кілець-люверсів, які дозволяють рівномірно розтягнути полотно та надійно закріпити його на рамі. Що стосується розмірів – все залежить від переваг замовника. Зазвичай площа банера на прес-волі становить від 4 до 20 квадратних метрів за загальної ваги всієї конструкції не більше 20 кг.

Найчастіше прес-воли виступають як рекламний задній фон для виступаючих, доповідачів, що дають інтерв’ю для преси. На їхньому тлі часто ведуться різні репортажі, а також виступають запрошені гості на ваші заходи.