Вывески и лайтбоксы

Изготовление лайтбоксов

Обьемные буквы

Обьемные буквы

Таблички

Таблички

Акрилайт

Акрилайт

Кожен з нас хоче виділятися, бути не таким як всі. Так і наші магазини чи аптеки, банки чи перукарні хочуть виділятися. Вирізнити себе можна по-різному, для цього існує безліч способів, от як табличка, штендер, чи вікно – заклеєне плівкою з плотерною порізкою і найпомітніше для всіх це наша – вивіска!

Адже не дарма кажуть, «зустрічають по одягу».

Наша компанія може виконати для Вас будь-якої складності рекламну вивіску або лайт-бокс. За Вашими ескізами або за допомогою наших дизайнерів. Ми допоможемо підібрати матеріал під Ваш бюджет, що б виріб прослужив Вам якомога довше, і радував Вас кожен день. Для підсвічування наших конструкий ми використовуємо діодні модулі або як їх ще називають просто діоди, від компанії WRS — Україна, яка дає гарантію від 1 до 3 років, на яскраве сяйво Вашої вивіски.

Перш ніж замовляти виготовлення вивіски, дізнайтесь, яка вартість буде отримання офіційних документів на право розміщення вивіски. Тоді Вам буде простіше робити замовлення.

І ось Ви вже визначилися з розміри, знаєте місце де хочете що б вона висіла, тепер можна приступати до замовлення. Менеджери компанії «Простор Принт» можуть проконсультувати Вас по телефону або приїхати до Вас зі зразками матеріалів.

Нижче представлені кілька варіантів основних вивісок і їх відмінності. Далі можна компонувати.

Способи виготовлення зовнішньої реклами

Зовнішня реклама допомагає донести до широкої цільової аудиторії максимум інформації рекламного характеру. Вона користується величезною популярністю на сьогодні. Розташовується зовнішня реклама на відкритих місцевостях і може виготовлятися у вигляді рекламних вивісок та лайтбоксів, табличок, стендів, рекламних щитків, об’ємних букв. Тому виготовлення зовнішньої реклами виступає затребуваною послугою. Успішний дизайн у рекламі сприяє залученню позитивної уваги потенційних споживачів та надання повної інформації про продукцію або послуги.

Особливості технології виготовлення зовнішньої реклами

Технологія виготовлення рекламних вивісок наразі можуть здійснюватися за допомогою різних способів, починаючи традиційними й завершуючи передовими. Завдяки науково-технічному прогресу з кожним днем відкривається все більше меж можливостей для дизайнерів та конструкторів. До того ж виготовлення зовнішніх вивісок дозволяє втілити у життя найсміливіші й неординарні рішення. Серед особливостей технології можна виділити:

  1. Об’ємні світлові букви виробляються з акрилового скла. Бічні їх частини роблять з пофарбованого алюмінію. Для підсвічування букв за технологією виготовлення вивісок для зовнішньої реклами передбачено застосування криптонових ламп, неонових труб або оптоволоконного кабелю.
  2. Світлові короби складаються з однієї або двох світлопроникних частин. Торці їх непроникні. На світлопроникну частину наноситься рекламне зображення. Для підсвічування подібних конструкцій зазвичай застосовують люмінесцентні лампи білого кольору.
  3. Технологія виготовлення зовнішньої реклами вивіски «маркіз» проста. На сталевий каркас натягується зшитий з вінілу чохол, на якому надруковано рекламне зображення. Після його встановлення всередині самого маркіза можна встановити приховане підсвічування.

Спеціаліст, працюючи над рекламними вивісками для зовнішньої реклами у виготовленні вигідно використовує спеціальні знання щодо застосування поєднання інформативності, світлових ефектів, колірного оформлення, перепаду висоти, вигинів, кутів. Це дозволяє робити зовнішні вивіски після виготовлення максимально ефективними.

Скільки коштує?

Якщо вас цікавлять рекламні вивіски для зовнішньої реклами, ви можете замовити виготовлення за дуже привабливою ціною. Висока якість гарантована.