Якщо ви шукаєте оригінальний і недорогий варіант або спосіб проведення рекламної акції, можна розглянути такий варіант від компанії Простор Прінт, як ростові фігури Україна. Виконані з екологічного та довговічного матеріалу, подібні рекламні конструкції мають ряд переваг, серед яких:

  • Оригінальність та естетичність зовнішнього вигляду.

Сучасні ростові фігури з ПВХ виконуються в будь-якій формі і розмірі, що вас цікавить. Це дозволяє не тільки вигідно виділити ваш інтер’єр, але й надати йому певної стильності, оригінальності та ексклюзивності.

  • Екологічна безпека.

Використання технології виробництва найсучасніших матеріалів, безпечних для навколишнього середовища роблять рекламні фігури з пластику ідеальними для застосування в місцях скупчення безлічі людей.

  • Довговічність.

Фігури, виконані з пластику, добре переносять будь-яку зовнішню дію. Їм не страшні прямі сонячні промені, вітер, дощ чи сніг. За необхідності їх можна використати кілька сезонів.

  • Наявність безлічі варіацій форм та розмірів.

Фігури з ПВХ можуть бути виготовлені максимально швидко, причому їх форма і розмір практично нічим не обмежені. Найширший асортимент пропозицій від нашої компанії допоможе прийняти рішення навіть найприскіпливішим покупцям. Будь-які кольори та відтінки, рівні прозорості, товщини плівки – ростова фігура з пластику може і повинна збігатися та відображати загальний стиль оформлення приміщення.

Штендер ростова фігура легко переноситься з одного місця в інше — матеріал виготовлення відрізняється невеликою вагою при великому запасі міцності всієї конструкції.

Виготовлення фігур на сучасному обладнанні займає мінімум часу, а якісний повнокольоровий друк дозволить досягти максимальної схожості з оригіналом.

Компанія Простор Принт пропонує повний спектр послуг зі створення оригінальних та якісних рекламних матеріалів на імпортних виробничих лініях. Використання фірмових витратних матеріалів, стійких до будь-якого зовнішнього впливу, дозволяє гарантувати довговічність та збереження форми та кольору фігур із пластику.

Грамотно и профессионально выполненные специалистами нашей компании ростовые фигуры помимо создания красочного и яркого внешнего облика вашего мини магазина или бутика необходимы для привлечения внимания потенциальных покупателей.

Подібного типу реклама сьогодні стала дуже популярною у власників, зацікавлених у своїх продажах у даному магазині, і є дієвим видом просування товарів та послуг.