Сьогодні замовити акрилайт не представляє особливих складнощів, при цьому подібний вид світлової реклами є одним з найефективніших і найефективніших серед безлічі аналогів. Акрилайт – досить новий для України вид зовнішньої чи внутрішньої реклами, який, втім, уже десятки років активно застосовується у всьому світі.

Акрилайт вивіска виготовляється із застосуванням найсучасніших матеріалів та технологій. В основі конструкції – звичайне акрилове скло, оброблене за спеціальною методикою. З одного або кількох торців монтуються світлодіодні стрічки, які створюють свічення як по контурах акрилайту, так і всередині акрилового скла, де розміщується напис або малюнок.

Найчастіше акрилайт застосовують у зовнішній рекламі, однак ви завжди можете замовити унікальний і оригінальний настільний акрилайт, який зверне на себе увагу ваших бізнес партнерів і справить враження на клієнтів компанії.

Сфера застосування акрилайтів досить велика: вони використовуються як інформаційні вивіски, рекламні стенди, таблички з назвою закладу, виконують іміджеву функцію. Акрил з підсвічуванням – це економно, вигідно і максимально ефектно для будь-яких ваших цілей і завдань.

Як це працює

Акрилайт, виготовлення якого можливо різними способами, працює досить просто. Принцип заснований на заломленні світла при поширенні в середовищах з різною щільністю та прозорістю. Акрилові листи попередньо обробляють на фрезерувальному обладнанні, потім за допомогою лазера наносять необхідне зображення або напис на панель. Замість лазера іноді використовують спеціальні аплікації.

Джерело світла розташовується на торцях листа, і світлові хвилі починають поширюватися вздовж поверхні у товщі пластини. Відбиваючись від оброблених ділянок, світло переломлюється, і бачимо світіння окремих елементів зображення.

Де купити

На акрилайт ціна досить доступна, вона визначається такими факторами, як:

  • розміри конструкції;
  • складність зображення;
  • тип установки;
  • необхідності додаткового оформлення тощо.

Акрилайт має масу переваг: мінімальну товщину і вагу, мала вага, простоту монтажу, мале енергоспоживання. Він довговічний і не вимагає особливого догляду, а естетика та ефектність подібної реклами – поза конкуренцією.

У нашій компанії ви завжди можете вибрати та замовити акрилову світлову рекламу, виготовлену на найсучаснішому обладнанні. Ми виконуємо акрилайти будь-якої складності, заощаджуючи ваш час та гроші. Фахівці завжди готові відповісти на будь-які запитання та проконсультувати за необхідності.